Nieuws

Denktank Nee AZC!

Een aantal bewoners heeft het initiatief genomen om samen op te trekken om het AZC op de locatie Bovendwarsweg tegen te houden.

 

De bewoners in de zgn. 'Denktank AZC Nee' proberen het voortouw te nemen in activiteiten en procedures om het AZC tegen te houden. Ze hebben deze website in het leven geroepen om alle betrokkenen zo goed mogelijk te informeren over de ontwikkelingen rondom de mogelijke komst van een AZC. 

De inwoners van Oldebroek zijn duidelijk geweest, niet nog een keer een AZC in Oldebroek!

De uitslag van de landelijke verkiezing is een duidelijk signaal. Nederland, maar ook in de gemeente Oldebroek laten de inwoners massaal hun ongenoegen zien over het immigratiebeleid dat tot nu toe is gevoerd. Met het zogenaamde “opendeurenbeleid” van de overheid, zijn de mensen er nu wel klaar mee. De problemen met de opvang van asielzoekers moet in de dorpen worden opgelost. Dit is geen beleid!

Lees meer »

Belangengroep bezoekt SGP-Oldebroek

Op dinsdag 31 oktober jl. hebben we een goed gesprek gehad met de SGP. Erik Doornwaard, Fractievoorzitter van de SGP gaf in het gesprek aan te willen luisteren naar redelijke argumenten waarom de voorgenomen locatie voor een AZC niet geschikt is.

Lees meer »

Politie rukt massaal uit naar de Bovendwarsweg 83

Zaterdag 28 oktober jl. heeft politie een melding gehad voor de Bovendwarsweg 83 (voorgenomen AZC-locatie). De politie is massaal uitgerukt (minimaal 5 tot 6 politieauto's). Zowel aan de kant van de Bovendwarsweg alsook aan de kant van de A28 waren agenten aanwezig. 

Lees meer »