De inwoners van Oldebroek zijn duidelijk geweest, niet nog een keer een AZC in Oldebroek!

Gepubliceerd op 23 november 2023 om 19:20

De uitslag van de landelijke verkiezing is een duidelijk signaal. Nederland, maar ook in de gemeente Oldebroek laten de inwoners massaal hun ongenoegen zien over het immigratiebeleid dat tot nu toe is gevoerd. Met het zogenaamde “opendeurenbeleid” van de overheid, zijn de mensen er nu wel klaar mee. De problemen met de opvang van asielzoekers moet in de dorpen worden opgelost. Dit is geen beleid!

 

Uitslag van de gemeente Oldebroek

De inwoners van Oldebroek hebben woensdag ook hun stem laten horen. De verkiezingsuitslag is ook in Oldebroek helder. Lokale politieke partijen kunnen hun ogen niet nog langer sluiten voor de bezorgde en zelfs angstige bewoners van Oldebroek.

VVD, CDA, en CU zijn de grote verliezers! Laat dat nu net de partijen zijn die zich vóór een AZC in Oldebroek hebben uitgesproken en meerdere moties rondom dit thema hebben afgewezen. Het wordt tijd dat er wél geluisterd gaat worden en gedebatteerd gaat worden op de inhoud. Wij staan als belangengroep/denktank open voor het gesprek, welke partij nodigt ons als eerste uit?